Без компас

Дестинации

Къде искаш да отидеш?

България

Велико Търново

Велико Търново пленява със своята красота. Не случайно е една от най-посещаваните дестинации в България. Има обаче пет места в града, където можете да направите прекрасни снимки. Кои са те прочетете тук.

Лещен, Ковачевица и Долен

Тези три села, сгушени в полите на Родопите ще ви откъснат от забързаното ежедневие и ще ви отведат в едни други, отдавна отминали времена. Къде се намират прочетете тук.

Пещерата Съева дупка

Пещерата Съева дупка е така красива и така лесно достъпна. Изключително впечатляващ е най-големия сталактон в пещерата, чиято обиколка достига 60 метра. Повече за пещерата можете да научите тук.

Румъния

Синая

Приказно красивият замък Пелеш и по-малкият му събрат Пелишор са най-посещаваните места в Синая. Какво още може да видите в този ски курорт прочетете тук.

Бран, Ръшнов и Брашов

Със сигурност сте чували за замъка на граф Дракула в Бран. Как да стигнете до него, както и какво видях при престоя ми в градовете Ръшнов и Брашов може да прочетете тук.

Букурещ

Музеят на селото и дворецът на Чаушеско са само малка част от забележителностите на румънската столица. Подробности за тях ще откриете тук.

Турция

Да пътуваш до Кападокия с Премио Травел

Ако планирате да пътувате до Кападокия, но се чудите дали да се доверите на Премио Травел, то непременно прочетете тази статия.

Кония и малка част от Кападокия

Катедралата Селиме, каньонът Ъхлара и подземните градове са едни от най-посещаваните места в Кападокия. Научете повече за тях тук.

И още от приказната Кападокия

Какво да очаквате ако искате да летите с балон и кои са местата, които задължително трябва да посетите в Кападокия може да прочетете тук.

Анталия

За краткия ми престой в Анталия и за разходката с корабче по река Манавгат можете да прочетете тук.

Последвай ме

Харесай във фейсбук